Schilders- en afwerkingsbedrijf A. Rook

Start Feedback Producten Services Download

Beginscherm

[In aanbouw]

Start
Nieuws

 

Het gezegde "Alle waar naar zijn geld" is zeker van toepassing op alles wat met schilderen en verf en wat daarmee samen hangt, te maken heeft. Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een kwast en een pot verf van de juiste kleur en gaat aan de slag. De praktijk is echter weerbarstig zoals menig goedwillende doe-het-zelver intussen wellicht gemerkt heeft. Ons bedrijf van vakspecialisten  adviseert u gaarne en neemt  deze zorg van u over. Ons vakkundig advies, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige produkten en materialen resulteren in een perfecte uitvoering en een vlotte oplevering.  Met reden  noemen wij ons daarom ook graag

Onze doelstelling

Is het geven van hoogwaardige  adviezen, het leveren van professionele produkten en diensten op het gebied van schilders- en afwerkingswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven.  Ons uitgangspunt hierbij is dat dit voor de klant zonder meer vertaald wordt in een meerwaarde van het onder handen zijnde werk.

Bedrijfsprofiel

A. Rook Schilders- en afwerkingsbedrijf is een klein bedrijf maar uniek in haar expertise en de toegevoegde waarde voor de klant. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Onze kracht ligt behalve in de uitvoering,  in het geven van de juiste (verf)adviezen en het toepassen van eerste klas produkten en materialen. Behalve schilderswerkzaamheden, zowel binnen als buiten,  leveren en installeren wij tevens rolluiken, markiezen en andere zonweringssystemen. 

Ons bedrijf is lid van het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud (HAO)  dat de belangen behartigt van de sector Afbouw en Onderhoud. Beroepstrots, vakmanschap en het opbouwen en onderhouden van kennis via  het Kenniscentrum zijn speerpunten van het beleid en verzekeren zo een goede toekomst voor de sector.

Een fraai voorbeeld van een project dat onlangs   -   en tot volle tevredenheid van de eigenaar   -   door ons met gepaste trots werd opgeleverd. Jammer dat er ten tijde van deze opname een minder fraai stuk groen blik voor het pand staat geparkeerd. De illusie wordt hierdoor in ernstige mate verstoord. Wij zullen de eigenaar van dit blik zien te achterhalen en hem vriendelijk doch dringend verzoeken een volgende maal zijn hoerensloep, het lijkt wel een Ford Thunderbird, in de IJssel te parkeren. U bent dus gewaarschuwd.

 

Contactgegevens

Wij geloven in een goede bereikbaarheid en geven daarom hieronder een aantal mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Via het GSM-nummer kunt u mij het snelst bereiken.

GSM
0648268639
Telefoon
(0180) 512286
Fax
(0180) 550804
Postadres
Jozef Israėlsstraat 14, 2923 CH Krimpen a/d IJssel
E-mail
Algemene informatie: aris.rook@planet.nl
Webbeheerder: eeuwen.ky@freeler.nl
 

 

[ Start ] Nieuws ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan eeuwen.ky@freeler.nl.
Laatst bijgewerkt: 07 september 2005